Bjarne beskriver sig selv som både blæksprutte, værkstedslærer, pædagogmedhjælper og familiestøtte. Bjarne er egentlig oprindeligt uddannet litograf, men interessen ligger ved det sociale arbejde, og han har erfaring fra flere forskellige skoler og specialtilbud.

Især de yngre elever undervises af Bjarne. Også i værkstedsfagene, hvor han står for aktiviteter som blandt andet svømning, hjemkundskab, mountainbike og ræs på skolens crossere.

Bjarne har ekstra støttetimer i hjemmet hos nogle af Krumtappens elever. Det involverer blandt meget andet kontakt med STU og diverse mulige fritidstilbud og ikke mindst arbejdet med, hvordan familien får eleverne op om morgenen og hvordan konflikter i hjemmet kan håndteres.

• N/A