Ole er kommet til Krumtappen for at lære fra sig og for at holde alle elever til ilden i timerne. Især matematik og naturfag brænder han for. Udover læreruddannelsen er Ole også uddannet konstruktør og arkitekt.

• N/A

Frank er både faglærer og teknisk medarbejder.
Han kan en masse med maskiner og snedkeri. Og mens Frank smilende går og reparerer og lærer fra sig, formår han at lægge mærke til, hvad der forgår i de forskellige relationer på Krumtappen.

• N/A

Bjarne beskriver sig selv som både blæksprutte, værkstedslærer, pædagogmedhjælper og familiestøtte. Bjarne er egentlig oprindeligt uddannet litograf, men interessen ligger ved det sociale arbejde, og han har erfaring fra flere forskellige skoler og specialtilbud.

• N/A

Tom har gennem mange år arbejdet med familiepleje. Han har stor erfaring med drenge, der kræver meget ekstra støtte og opmærksomhed for at trives. Flere tidligere elever husker samtaler med Tom, som værende altafgørende for de videre beslutninger i livet.