Heldagsskolen Krumtappen har eksisteret siden 2005 og er ejet af medarbejderne. Stedets størrelse betyder, at der er kort vej til beslutningerne. Både til at prøve nyt og til at lave om på dét, der måske ikke virker helt som ønsket.

Krumtappen flyttede i foråret 2015 til Yding Gl. Skole, hvor der er rigtig god plads både indenfor og udendørs. Vi har lokaler til at undervise i små grupper eller til, at den enkelte kan få fred til at læse og skrive alene eller til at have gode samtaler alene med en voksen. Vi har værksteder, boldbane, motocrossbane, gymnastiksal, trampoliner, klatreudstyr og gode køkkenfaciliteter, hvor vi laver fælles mad og spiser sammen. Og tæt på har vi både skov, sø og å.

Yding ligger tæt på Østbirk og ikke langt fra Skanderborg og Horsens. Egnen bruger vi meget; vi tager i svømmehallen, på vandretur til Yding Skovhøj, besøger uddannelsessteder, eller vi tager i skoven for at padle, klatre og køre mountainbike. Ikke mindst er det i lokalområdet, vi plejer en rigtig god kontakt til en række virksomheder, der gerne tager vores elever i praktik i en periode.

På Samsø har vi adgang til en lille hyggelig lejrskole tæt ved stranden. Den bruger vi til ophold på forskellige tider af året. Så blander vi de faste skolefag med havbad, fisketure, cykelekskursioner rundt på øen og forberedelse af mad over bål.