Mens vi venter på foråret »

Der er smukt omkring Krumtappen. Hele året rundt. Og heldigvis fik vi taget lidt billeder, mens vinteren kiggede forbi.

Egen skøjtebane på markerne »

Endelig kom der lidt vinter. Og lige ved siden af Krumtappen er opstået en skøjtebane. Det skal udnyttes, så alle har været på isen.

17 dec

Julemiddag og paintball »

Der var ømme ben, mudder og røde kinder. Og der var litervis af dejlig sovs, sprød svær i lange baner og vaniljeduftende dessert.

11 dec

Juleforberedelser på Krumtappen »

I de sidste uger af året er forskellige juleforberedelser en integreret del af undervisningen på Krumtappen.

26 nov

Sne, ræs og varme pølser »

Mandag tog vi hul på vinteren.

01 nov

Billeder fra Krumtappens jubilæum »

Vi fejrede to vigtige begivenheder fredag den 30.

Krumtappen i Østbirk Avis »

Du kan læse en artikel om Krumtappen i Østbirk Avis.

LAN-aften som ferieoptakt »

Overgangen til efterårsferien fredag aften blev lige efter elevernes ønske.

Høstfest »

Ovnbagte græskar efterfulgt af pærer, der var kogt med hyldebær og pyntet med indkogt hyldesaft, var blandt andet på den menu, som eleverne lavede til høstfesten.

Sensommertur på Skanderborg Søerne »

Sidste uges fantastiske sensommervejr ligefrem kaldte på aktiviteter udenfor skolens mure.
Så alle på skolen pakkede kanoer med madpakker, vand og pandekagedej.