Krumtappen er en blanding af action på cross-banen og individuel undervisning i matematik, dansk og engelsk. Krumtappen er også god snak over fælles morgenmad, ro til at få læst og muligheden for at finde ud af, hvilke praktiksteder, der passer til dig.

Vi har kun drenge på skolen, og mange af dem har hadet at gå i skole. Hvis de da overhovedet har været i skole. Det ændrer sig for de langt de fleste, der går her. Næsten alle vores elever fortæller, at de er blevet langt gladere for at gå i skole og føler, at de er blevet langt bedre til at lære noget. Og for næsten alle gælder, at de er kommet til at tro på, at de kan lære noget. De fleste er blevet bedre til at tale med voksne.

Vi er ofte fem voksne og ti drenge på Krumtappen, så der er tid til at snakke, lytte og spørge. Også når du har det svært. Det, du fortæller os, tager vi alvorligt. Det betyder også, at du hos os vil møde voksne, som presser dig, hjælper dig og fortæller, hvad der skal til, for at du kan beholde din praktikplads eller plads på fodboldholdet.