Mellem 8.00 og 9.00 ankommer eleverne til Krumtappen. Mange bliver hentet hjemme af personalet, en enkelt kommer med taxa og et par stykker kommer selv frem til skolen på cykel eller knallert. Så spiser vi morgenmad i to grupper; de yngste og ældste elever hver for sig. Udover den fælles snak ved bordet er der også altid mulighed for at få en mere privat samtale med en af de voksne. De, der skal i praktik eller lignende den dag, smører madpakke og tager af sted igen. Resten går i gang med dagens skolearbejde. Rum at være i, er der mange af, så eleverne kan altid finde et godt sted at læse eller løse opgaver. Pauserne tager vi, når de giver mening. Måske med et spil skak. Krumtappen har pool-bord, dart, masser af pc’ere og iPads, trampoliner og fodboldbane.

Frokosten står eleverne for på skift; alle skal hjælpe til på et tidspunkt. I perioder tilstræber vi, at eleverne prøver at være med hele vejen ved planlægning af en maddag. De er med til at finde opskrifter, købe ind, holde et budget og lave alt maden.

Nogle dage er der værkstedsfag, ture til træningscentret, kørsel på crossere, besøg på et uddannelsessted eller en tur i svømmehallen. Ved 15.30-tiden begynder turen hjem; enten bliver eleverne kørt af personalet, eller det er aftalt, at de selv finder hjem.

Og så er der selvfølgelig alle de andre dage, hvor vi er på skirejse, tager på virksomhedsbesøg, er på uddannelsesmesse eller steger pølser på bålet udenfor.