17 dec

Der var ømme ben, mudder og røde kinder. Og der var litervis af dejlig sovs, sprød svær i lange baner og vaniljeduftende dessert. Det hele serveret på årets næstsidste skoledag på Krumtappen.

Mens eleverne udkæmpede et heftigt slag i pløret sammen med Morten og Jørn, var de andre voksne i køkkenet for at færdiggøre årets julemiddag. Efter lidt diskussion om den rette fremgangsmåde for brunede kartofler, blev den herligste mad blev tilberedt. Duften bredte sig til hele skolen, og resultatet var fedt, salt og kål i rå mængder. Især Bjarne markerede sig som flæskestegens ukronede konge. Og Ole piskede et halvt mejeri til flødeskum, som kom i den lækre risalamande. Mandelgaven vandt Nick. Og ingen gik sultne fra Krumtappen denne torsdag.

God jul og godt nytår til jer alle! Tak for i år.